BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Aбонамент

Aбонамент

Ние, екипът на Seewines, вярваме, че виното обогатява всеки делник и празник и че всяка бутилка носи уникална емоция. Затова и заставaме зад концепцията Winique Experience, или виникално преживяване.

Работейки като главен сомелиер за Seewines, имам късмета да посещавам региони като Бургундия, Калифорния, Мозел и да дегустирам лично вината, които вкарваме в портфолиото си. В него ще откриете малки, занаятчийски изби, чиито бутилки са в най-добрите ресторанти в света. Количествата, които произвеждат, са изключително ограничени на фона на интереса към тях – затова заслужено се гордеем, че сме от щастливците, които имат от тези определени бутилки. Защото не цената е определяща за това да притежавате най-добрите вина в света, а достъпът. Ние имаме достъп. Така естествено се роди най-смелата ни идея. С особена гордост ви представям новия ни винен клуб „Изборът на Сомелиера“. Б. Кузмански

Изненада за Рожден ден

Вашият празник е празник и за нас! По случай рождения си ден всеки член на винения ни клуб ще получи като подарък изненада към своята месечна кутия. Отпразнувайте своя специален ден със Seewines!

Препоръчайте ни

Препоръчайте ни и получете подарък! Ако ваш приятел се абонира за нашия клуб, вие получавате безплатна бутилка вино в следващата си кутия. Защото хубавото вино е за споделяне.

Очаквайте през април
Загадка

Колко знаете за винения свят? Всеки месец ще публикуваме кратко видео с винена загадка - награждаваме първия, познал правилния отговор, с бутилка от нас!

Очаквайте през април
Весела Тодорова
Весела Тодорова
editor at wine industry

Сайта е страхотен! Удобен за ползване, човек лесно открива, каквото търси, дори повече! Като любител на виното съм възхитена от това, което намерих! Благодаря Ви!

Надя Павлова
Надя Павлова
editor at wine industry

Любител съм на виното и съм много приятно впечатлена от този сайт, който ми предостави освен нови, непознати  за мен марки, но и сортове. Лесно и достъпно може човек да си достави наслада. 

Emilia Bradford-Georgieva
Emilia Bradford-Georgieva
editor at wine industry

За мен бе истинско удоволствие да стана клиент на Seewines. От една страна отдавна не бях попадала на онлайн магазин подреден толкова добре. Всичко е направено много интуитивно за потребителя, което улеснява работата с него. От друга страна богатия асортимент, който поддържат, както и качеството на предлаганите от тях продукти, за мен са индикация за високия професионализъм, което от своя страна затвърждават желанието ми да стана техен редовен клиент.

ВАЛЕНТИН КОСТАДИНОВ
ВАЛЕНТИН КОСТАДИНОВ
editor at wine industry

Благодаря Seewines! Страхотен екип, уникално обслужване!

Весела Попова
Весела Попова
editor at wine industry

Бях много приятно изненадана от сайта ви! Отдавна не бях попадала на нещо толкова добро - наистина богата селекция, която да задоволи и най-изтънчените вкусове, чудесна идея за подарък и възможност да опиташ вина от най-добрите изби в страната и Европа! С една дума - сайт за ценители! При това - лесно, удобно и бързо! Препоръчах го на всичките си приятели!