BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Grand Reserve Brut Premier Cru
Alexandre Brut Cru

Grand Reserve Brut Premier Cru

Yann Alexandre
Гроздето използвано за производство на това шампанско, произлиза от масиви, класифицирани като Grand Cru. Виното отлежава 7 години във винарната преди да достигне до нас. Отстраняването на утайките е направено през януари 2018.
  • 750 мл
  • NV
  • Алк. %: 12
79,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Alexandre Brut Cru
Grand Reserve Brut Premier Cru
NV

Yann Alexandre

Семейството на Yann Alexandre е осмо поколение в лозаро-винарския бизнес. Имението се намира в малкото селце Courmas, северна Франция, недалеч от градчето Reims. Техните 6.5 хектара лозя са разпръснати в девет различни общини, на 30 парцела и са засадени с 60% Pinot Meunier, 30% Chardonnay и 10% Pinot Noir. Това разнообразие дава на всяко шампанско собствен стил и характер. Лозята се обработват с уважение към природата в търсене на перфектния баланс между земята, климата, правилните сортове и напрегнатото чакане на най-доброто време за прибиране на отлично узрелите зърна. Резултатът е впечатляващ. Шампанското на Yann Alexandre се отличава с елегантните си аромати и сложните, многопластови вкусове.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.