Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Аксесоари
  3. Чаши
  4. Zieher Glass BALANCED 2 pack

Zieher Glass BALANCED 2 pack

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
Арт.№ 3788

Чаша за бели и червени бургундски вина, за големи вина от Пиемонт, както и за всички останали, които се отличават с комплексност, но и с подчертан финес. Отличен избор също така за по-пищни розета, както и за отлежали или винтидж шампански.

Това е перфектната чаша за вино, което не се декантира заради своята деликатна структура, но въпреки това изисква достатъчно контакт с кислород. Изключителната презентация е в съзвучие с ефекта, който чашата дава - превръща виното в ароматна симфония и истинско преживяване, без да пречи на изявата на виното!

Научи повече за продукта

Zieher

Zieher

Zieher - един от най-престижните производители на glass ware от Австрия, е въплъщение на иновативен дизайн във висококачествена изработка! Уникалните чаши за вино и необикновените декантери очароват любителите на виното по целия свят. Изцяло ръчно изработени, всяка чаша, всеки декантер и аксесоар, са истинско произведение на стъкларското изкуство. Работят с най-добрите дизайнери за най-добри резултати, като специфичната форма на всеки продукт е подчинена само на едно единствено нещо - да разкрие красотата на виното като божествена напитка. Всеки продукт с марка Zieher (Циер) е наистина близък до съвършенството.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю