Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Аксесоари
  3. Чаши
  4. Zieher Glass INTENSE 2 pack

Zieher Glass INTENSE 2 pack

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
Арт.№ 3763

Пакет от две чаши за разкошни и мощни бели и червени вина, за пикантни и високо киселинни бели и червени вина, за млади и средно отлежали Бордо вина. 

Постепенно стесняващият се към върха конус интензивно усилва ароматната атака, тъй като ароматните молекули вече са добре разгърнати в основата, която е своеобразен вид "декантер в чаша". Киселините се усещат отлично структурирани в плодовия букет и допълват разкошното усещане за мощ и плътност. Тези чаши ви осигуряват интензивна аерация, което ги прави особено подходящи за вина, които имат нужда от декантиране.

Научи повече за продукта

Zieher

Zieher

Zieher - един от най-престижните производители на glass ware от Австрия, е въплъщение на иновативен дизайн във висококачествена изработка! Уникалните чаши за вино и необикновените декантери очароват любителите на виното по целия свят. Изцяло ръчно изработени, всяка чаша, всеки декантер и аксесоар, са истинско произведение на стъкларското изкуство. Работят с най-добрите дизайнери за най-добри резултати, като специфичната форма на всеки продукт е подчинена само на едно единствено нещо - да разкрие красотата на виното като божествена напитка. Всеки продукт с марка Zieher (Циер) е наистина близък до съвършенството.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю