Безплатна доставка над 119лв

Блок от гъши дроб

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4922

Блокът от патешки гъши дроб е с балансирани и изискани вкусове. Неговата деликатна нотка на арманяк му придава нотки на задушени плодове. Оценете неговата топяща се, но в същевременно стегната текстура.

Съдържание : Гъши дроб, вода , сол, вино Сотерн , подправки , захар , антиоксидант: натриев аскорбат , консервант: натриев нитрит. Да се съхранява: от 0°C до +4°C.

Енергийна стойност за 100 гр. : 1825 кДж. / 443 кКал.

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

Още от този производител

Научи повече за продукта

Labeyrie

Labeyrie

Преди 75 години, воден от убеждението, че удоволствието от споделянето на висококачествени продукти е подправката на живота, Robert Labeyrie дава на най-голям брой хора достъп до изключителни продукти, които преди това са били запазени за малцина. Същото убеждение все още ръководи компанията, но тъй като светът се променя, е нужно колективно да се изправят пред безпрецедентни екологични и социални предизвикателства. Labeyrie имат желание да предефинират тази визия за удоволствие, която са наследили и която ги движи и до днес. И всички заедно споделят една нова отговорна страст към храната.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Рейтинг
4
1 Мнения
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Мирослав
преди 3 месеца
Приятен пастет
Приятен пастет, много финно направен. Цената е по-висока от това което предлага