BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Шато Палмер, Алтер Его дю Палмер, Марго, Бордо
Alter Ego Palmer

Шато Палмер, Алтер Его дю Палмер, Марго, Бордо

Шато Палмер
Истинският успех на Alter Ego се състои в постоянното отлично качество на виното. Всяка една реколта е възхитителна, основана на кадифена структура и фантастичен послевкус.
  • 750 мл
  • 2012
  • Алк. %: 13.4
220,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Alter Ego Palmer
Шато Палмер, Алтер Его дю Палмер, Мар
2012

Chateau Palmer

Chateau Palmer носи името на пенсионирания Британски офицер Major General Palmer, който го купува и преименува през 1814. Французите недолюбват англичаните, но в случая дължат благодарност. Генералът инвестира сериозно в качество и изгражда името на британския пазар. От 1938 година Chateau Palmer е собственост на четири големи семейства негосианти на вино от Бордо. Лозята са 55 хектара, разположени на плато с чакълеста почва и са засяти с Cabernet Sauvignon (55%), Merlot (40%) и Cabernet Franc (5%). Шатото е класифицирано като 3ème Cru Classé, но по всеобщо мнение е подценено. Определени реколти са поне толкова добри, а дори и по-добри от тези на прочутия му съсед Chateau Margaux. Chateau Palmer създава чувствено и красиво вино. Всичко, което прави едно Bordeaux велико, може да бъде открито в него.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
93 Да
93


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.