Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Спиртни
  3. Уиски
  4. Belgian Owl
  5. Белджън Оул Уиски Еволюшън + Подарък Дегустационна Чаша

Белджън Оул Уиски Еволюшън + Подарък Дегустационна Чаша

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
Арт.№ 4448

Belgian Owl EVOLUTION Single Malt Whisky
+ подарък дегустационна чаша за уиски с лого на Belgian Owl до изчерпване на количествата !

Алкохол: 46 об.%
(48 до 59 месеца в барик)

Тук типичната плодовост на белгийския бухал е много фино съчетана с елегантното влияние на американски дъб, което се изразява в нотки на круша, стафида и лек, деликатен акцент на бял пипер.

Свеж и балансиран, вкусът потвърждава усещанията от носа с изненадваща достовереност. Зрели жълти плодове деликатно се вплитат с подправките и леката дървесна нотка от сладки бърбън бъчви.

Алк. 46 %

Научи повече за продукта

Belgian Owl distillery

Belgian Owl distillery

Дестилирана мъдрост от природата! Това е слогъна на малката тероарна дистилерия от платото Хесбай в Белгия. "Нужни са знания, за да се направи уиски, и мъдрост, за да се пие", казват нейните собственици. "Да създадем уникално уиски, гладко и балансирано, чисто и с най-високо качество, сключихме съюз с почвата, по която ходим, с въздуха, който дишаме, и с водата под краката ни", добавят още те. Регионът Хесбай се оказва идеалното място за раждане на автентично уиски, което има велика традиция, но е здраво вкоренено в белгийската земя. Водено от упорита воля и дълбоко разбиране на баланса на нещата, майстор-дистилърът Етиен Буйон е създал гама от спиртни напитки, всяка от които разказва своя история. Всяко от техните уискита по своята същност е изконно белгийско, автентично хесбейско, и несъмнено уникално! По следната капка.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю