Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Спиртни
  3. Уиски
  4. Belgian Owl
  5. Белджън Оул Ню Мейк Бяло Уиски+ Подарък Дегустационна Чаша

Белджън Оул Ню Мейк Бяло Уиски+ Подарък Дегустационна Чаша

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
Арт.№ 4451

Belgian Owl New Make White Whisky
+ подарък дегустационна чаша за уиски с лого на Belgian Owl до изчерпване на количествата !

Алкохол: 46 об.%
Този недокоснат от дървесина дестилат сякаш ни отвежда до сърцето на ечемиченото зърно.

Слабият аромат на малц, печен хляб и сладкиши ще ви заинтригува, и след това ще ви завладее. Когато уискито се отвори допълнително, откривате плодов аромат, свежи нотки на зрели круши, зеленика и сайдер, които след това се превръщат в прясно окосена трева.

Първоначалното усещане в устата е сладко, със съблазнителна масленост. Малко по малко се появяват плодови нотки на жълти плодове.

Алк. 46 %

Научи повече за продукта

Belgian Owl distillery

Belgian Owl distillery

Дестилирана мъдрост от природата! Това е слогъна на малката тероарна дистилерия от платото Хесбай в Белгия. "Нужни са знания, за да се направи уиски, и мъдрост, за да се пие", казват нейните собственици. "Да създадем уникално уиски, гладко и балансирано, чисто и с най-високо качество, сключихме съюз с почвата, по която ходим, с въздуха, който дишаме, и с водата под краката ни", добавят още те. Регионът Хесбай се оказва идеалното място за раждане на автентично уиски, което има велика традиция, но е здраво вкоренено в белгийската земя. Водено от упорита воля и дълбоко разбиране на баланса на нещата, майстор-дистилърът Етиен Буйон е създал гама от спиртни напитки, всяка от които разказва своя история. Всяко от техните уискита по своята същност е изконно белгийско, автентично хесбейско, и несъмнено уникално! По следната капка.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю