Безплатна доставка над 119лв

Био копа ди парма

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4928

Coppa di Parma PGI bio е сушено месо с произход от Емилия Романя с неповторим аромат.
За 360-градусово органично изживяване съставете вашата дъска за рязане, като добавите към чашата: Mortadella Bio 100gr или Ovalina, Salame BIOEttore и Prosciutto di Parma D.O.P. . Завършете с Parmigiano Reggiano D.O.P. Био и сос от череши и джинджифил.
Не съдържа млечни производни, без химически добавки и без добавени консерванти. Без глутен. Вмъкнато в наръчника на AIC. Без добавени полифосфати, без добавен глутамат.

Съдържание: Защитено географско наименование. Свинско месо, морска сол, захар, подправки. Сертифициращ орган BG-BIO-04. Биологичен продукт който не съдържа: глутен, консерванти, адитиви, полифосфати натриев глутамат, както и млечни продукти. Да се съхранява: от 0°С до +7°С.

Енергийна стойност за 100 гр.- 1470 кДж. / 354 кКал. 

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

Научи повече за продукта

Primavera

Primavera

Salumificio Pedrazzoli от 1996 г. е пионер в органичното производство в Италия. Линията Primavera Bio се ражда преди повече от 20 години. Био меса и сушени меса, произведени по естествени методи: от отглеждане на прасета до клане, от преработка до овкусяване. Без консерванти, без глутен, без млечно брашно, свободно отглеждане и напълно интегрирана верига за доставки. Ангажиментът за преследване на високи постижения, уважението към околната среда и желанието за грижа за потребителите по отношение на здравето и безопасността на храните са основните крайъгълни камъни на линиите Primavera.

Всички от този производител

Подобни продукти

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю