Безплатна доставка над 119лв

Био салам пиканте

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4927

Сушено месо със силен вкус, пикантния салам на Primavera е вдъхновен от месарската традиция на Калабрия. Особено подходящ за аперитиви, мезета и закуски, пикантният салам се използва и като специална съставка за пица. Ако сте любител на силните вкусове, то Salame Piccante е точния избор за вас. Без млечни производни, без добавени полифосфати, без добавени консерванти, без добавени химически добавки, без добавен глутамат, без глутен. Вмъкнато в наръчника на AIC.

Съдържание : Свинско месо, морска сол, захар, подправки. Биологичен продукт който не съдържа: глутен, консерванти, адитиви, полифосфати  натриев глутамат, както и млечни продукти. Сертифициращ орган BG-BIO-04.  Да се съхранява: от 0°С до +7°С.

Енергийна стойност за 100 гр.- 1536 кДж. / 370 кКал. 

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

 

Научи повече за продукта

Primavera

Primavera

Salumificio Pedrazzoli от 1996 г. е пионер в органичното производство в Италия. Линията Primavera Bio се ражда преди повече от 20 години. Био меса и сушени меса, произведени по естествени методи: от отглеждане на прасета до клане, от преработка до овкусяване. Без консерванти, без глутен, без млечно брашно, свободно отглеждане и напълно интегрирана верига за доставки. Ангажиментът за преследване на високи постижения, уважението към околната среда и желанието за грижа за потребителите по отношение на здравето и безопасността на храните са основните крайъгълни камъни на линиите Primavera.

Всички от този производител

Подобни продукти

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю