BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Syrah Tepusquet
Syrah Tepusquet

Syrah Tepusquet

Cambria Estate vineyards & Winery
Лозовите масиви Katherine са с хладен климат и се намират по крайбрежната ивица. От това уникално лозе се произвеждат едни от най-добрите вина в Santa Maria Valley. Тази Сира е именно такава - добра структура, добре изразен сортов характер и плодов тон.
  • 750 мл
  • 2014
48,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Syrah Tepusquet
Syrah Tepusquet
2014

Cambria Estate vineyards & Winery

Cambria е разположена на терасата Santa Maria Bench в едноименната долина в Калифорния, по протежение на река Sisquoc. Това е едно величествено земно формирование, което наподобява формата на пейка. За облегалка служи планинската верига Tepusquet - топографска рядкост с драматичен ефект както върху климата и - разбира се - върху стила на произвежданите тук вина. Без да има какво да спира океанските ветрове, те диктуват ритъма на сезоните и даряват на това прохладно място един от най-дългите лозарски сезони в света. Cambria има 650 хектара, с 14 различни типа почви, обособени в четири отделни парцела. Всяко отделно лозе е разделено на десетки по-малки блокове, основани на геология и топография. Акцентът е Pinot Noir и Chardonnay, но се правят още и Syrah, Pinot Gris, и Viognier. Това са вина с изключителен характер и пътуването Ви в Новия свят на виното, ще спечели много, ако се отбиете и разходите в долината Santa Maria с вината на Cambria.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.