BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Capensis
Capensis

Capensis

Capensis
За създаването на това експресивно вино, внимателно е селектирано Шардоне от най-добрите лозови масиви в Western Cape. Древни почви, зашеметяващи пейзажи и исторически лозя в Stellenbosch, Overberg и Robertson са в основата на вината на Capensis.
  • 750 мл
  • 2014
139,00 лв.
В наличност

Остават само 4 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Capensis
Capensis
2014

Capensis

Capensis е винарна в Южна Африка, един от най-старите винарски райони в света. Древните почви, драматичните пейзажи и историческите лозя в районите Stellenbosch, Overberg и Robertson са в основата на Capensis. Винарят Graham Weerts внимателно подбира най-доброто грозде в целия район на Western Cape, за да създаде това изразително Chardonnay. Парцел Fijnbosch е на 500 метра надморска височина, в район Stellenbosch. Височината, глинестите почви и дивата растителност, която огражда парцела, допринасят за естествената свежест на виното. Отдалечен в планините на Overberg, парцел Kaaimansgat е на около 700м височина. Този висок парцел допринася за ароматите на бяла праскова и круша. Парцел E. Bruwer, е в район Robertson, на почти 200м надморска височина. Сортът Chardonnay процъфтява върху древни “джобове” от варовик. За това вино се избират само отделни лозови редове, които растат в тези уникални джобове, допринасяйки за забележителната минералност на виното.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.