Безплатна доставка над 119 лв.
Kаталунски фует

Kаталунски фует

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отспъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4934

Fuet несъмнено е най-типичното студено месо в Каталуния, произвеждано от векове в барселонската област Osona. Можете да намерите fuet в почти всяка каталунска кухня, но намирането на най-доброто беше трудоемка работа, която ние свършихме за вас. Сега сме развълнувани да ви предложим най-вкусното фюет, което някога сте опитвали.

Olmeda Orígenes избира най-доброто свинско месо за изработката на техния фует, естествено направено от свински гръб и шкембе, смесено с нарязана свинска мас, сол и смлян пипер. Те се пълнят върху естествена обвивка и след това се оставят бавно да се втвърдяват, за да достигнат своя оптимален връх на втвърдяване и мощен вкус. Поднесен на дървена дъска, придружен от чаша кава и канапе, това е много типична и вкусна тапа, която трябва да опитате.

Съдържание : Свинско месо 96%, сол, антиоскиданти: (натриев ацетат, аскорбинова киселина, калциев лактат, лимонена киселина), черен пипер, консерванти: калиев нитрат. Да се съхранява: от 0˚С до +5˚С.

Енергийна стойност за 100 гр -  1728 кДж. / 416 кКал.
 

This product is from the Chilled section! These items are affected by sudden temperature changes! When ordering by courier, Seaweed is not responsible for the commercial appearance of the product. We can guarantee it when delivered by our courier only within the Sofia!

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю