Безплатна доставка над 119лв

Kаталунски фует

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4934

Fuet несъмнено е най-типичното студено месо в Каталуния, произвеждано от векове в барселонската област Osona. Можете да намерите fuet в почти всяка каталунска кухня, но намирането на най-доброто беше трудоемка работа, която ние свършихме за вас. Сега сме развълнувани да ви предложим най-вкусното фюет, което някога сте опитвали.

Olmeda Orígenes избира най-доброто свинско месо за изработката на техния фует, естествено направено от свински гръб и шкембе, смесено с нарязана свинска мас, сол и смлян пипер. Те се пълнят върху естествена обвивка и след това се оставят бавно да се втвърдяват, за да достигнат своя оптимален връх на втвърдяване и мощен вкус. Поднесен на дървена дъска, придружен от чаша кава и канапе, това е много типична и вкусна тапа, която трябва да опитате.

Съдържание : Свинско месо 96%, сол, антиоскиданти: (натриев ацетат, аскорбинова киселина, калциев лактат, лимонена киселина), черен пипер, консерванти: калиев нитрат. Да се съхранява: от 0˚С до +5˚С.

Енергийна стойност за 100 гр -  1728 кДж. / 416 кКал.
 

 

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю