Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Месни деликатеси
  4. Чоризо Иберико Бейота слайсирано на ръка
Чоризо Иберико Бейота слайсирано на ръка

Чоризо Иберико Бейота слайсирано на ръка

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отспъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4937

За да имате автентично Bellota chorizo, то трябва да идва от черно иберийско прасе, широко признато за най-ексклузивната порода прасе в света, хранено изключително с жълъди. Това придава на чоризо изключителен вкус и свеж характерен аромат на страхотно чоризо Иберико. От Olmeda Orígenes ви предлагаме изключителен ръчно изрязан формат на този гастрономически деликатес. Чоризо с първокласно качество, мариновано с чесън, червен пипер, сол и селски билки и след това оставено на въздух за 4 месеца, за да придобие този изключителен вкус. Внимателно е нарязан на ръка, след което е вакуумиран в красива опаковка с отлична презентация. Рязан с нож от професионален експерт, за да ви спести време и енергия, лесен за разопаковане и апетитен за всеки.

Съдържание : Свинско месо от Иберийско прасе, сол, чесън, пикантен червен пипер, риган, консерванти: натриев нитрит, натриев аскорбат, стабилизатор: дифосфати. Да се съхранява: от +5°C до +10°C.

Енергийна стойност за 100 гр 1757 кДж. / 422 кКал.


Поради естествените съставки, продуктът се влияе от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта - можем да го гарантираме при доставка с наш куриер в рамките на гр. София!!!

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю