Безплатна доставка над 119лв

Hemp Secco Crazy Rabbit

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
Арт.№ 3833

Естествено пенливо вино - Просеко с екстракт от индустриален коноп. Освежаващо и тревисто на вкус.

Профил

  • Плод
  • Тяло
  • Сладост
  • Свежест

Сорт

Глера

Доминиращи аромати

  • Тревисти аромати Тревисти аромати

Чаша за консумация

Чаша лале

Температура

Ледено студено Ледено студено

Подходящи храни

  • Зеленчуци Зеленчуци
  • Плодове Плодове

Зрялост

Готово за консумация

Научи повече за продукта

Crazy Rabbit

Crazy Rabbit

Иновативната технология за добавяне на екстракт от индустриален коноп е разработена и патентована от производителя Crazy Rabbit. Компанията oсновно се занимава с производството на индустриален коноп.

Всички от този производител
Венето

Венето

Вината от Венето са многолики и необятни като самия него. Венето е по-малък регион от Пиемонт, Тоскана, Сицилия, Пулия, но произвежда повече вино от всеки от тях. Невероятен факт, който всъщност лесно може да бъде разбран, като споменем, кои са вината, които се произвеждат тук - Амароне, Валполичела, Соаве и - разбира се - Просеко. Все имена, добили световно признание, особено в последните десетилетия на 20ти век, когато италианското вино все повече започва да печели слава по света. Невероятното разнообразие на тероар и релеф, сортове и оптимални климатични условия са предпоставка и за многоликото представяне на Венето на винената сцена - от сухи, бели вина, до пенливото лятно изкушение, от леките червени и непретенциозни вина от Валполичела до плътните и наситени амароне и речото. Почти цялата гама на винопроизводството е представена тук, а като добавим и наситените с история градове - притегателната сила на Венето става още по-осезаема и могъща.

Всички вина от този регион
Глера

Глера

Glera е сортът грозде, от който се прави Prosecco, неповторимото пенливо вино, носещо италианския дух в себе си и завладяло света с лекия си и непретенциозен поглед към света. Отглежда се от стотици години в регионите Венето и Фриули и на практика почти всяко вино, произведено от Glera, почти винаги е или frizzante (газирано), или spumante (напълно пенливо). Къснозреещ сорт с висока естествена киселинност, сравително неутрален вкус - характеристики, които го правят идеален за производство на пенливи вина. Полученото вино има леко тяло и е с ниско съдържание на алкохол - една чудесна освежаваща лятна напитка.

Всички вина от този сорт

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю