BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шатоньоф-дю-Пап "Лез-Орижин", Долината на Рона
Les Origines

Шатоньоф-дю-Пап "Лез-Орижин", Долината на Рона

Ален Жом
Висока класа кюве от Châteauneuf-du-Pape - плътно, мощно, с букет от аромати. За всеки - любител или ценител, който иска да види перфектно направено богато, но и деликатно червено вино. Опитайте непременно!
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 15
72,00 лв.
В наличност
Доставка до 1 работен ден.

Доставка до 1 работен ден.

Les Origines
Шатоньоф-дю-Пап "Лез-Орижин", До
2015

Alain Jaume

През 14 век, папа Йоан XXII построява дворец в село Châteauneuf. Той и неговите наследници, впечатлени от изключителния тероар, засаждат лозя около замъка на тераси, покрити с гладки заоблени варовикови камъчета. Така се ражда една от най-известните и ценени в света апелации: Châteauneuf du Pape. Семейство Jaume се е посветило на изкуството да се прави вино от 1826 г. насам. Вината на Alain Jaume имат огромен потенциал да стареят и са наситени, богати и сложни. Те отразяват и олицетворяват превъзходния тероар на южната част на долината на река Рона.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.