BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шато Тролон Мондо, Сент-Емилион Гран Крю, Бордо
Troplong Mondot

Шато Тролон Мондо, Сент-Емилион Гран Крю, Бордо

Шато Тролон Мондо
Резултатът от иноваторския стил на винификация е просто зашеметяващ. Продуктът е с отличителни характеристики. Неповторим интензитет, дълбочина и богатство отразявайки тероарните специфики.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 15
255,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Troplong Mondot
Шато Тролон Мондо, Сент-Емилион Гран
2014

Chateau Troplong Mondot

Chateau Troplong Mondot е Premier Grand Cru Classe B. Красивата винарна датира още от 1745 г., когато Troplong Mondot е бил част от голям домейн, включващ дори лозята на Chateau Pavie. Сега винарната разполага с 33 ха лозя по протежение на хълма Mondot, на североизток от апелация Saint-Emilion, засети с 90% Merlot, 8% Cabernet Sauvignon и 2% Cabernet Franc. Поради по-хладния тероар по възвишенията и глинестата почва Troplong Mondot често са последни с прибирането на реколтата. 75% от буретата са нов френски дъб, където виното старее за 16 до 24 месеца. Виното на Chateau Troplong Mondot има неповторим стил - гъсто и изпълващо устата, но никога тежко. То е повече чувствено, отколкото елегантно за небцето, пълно с вкусове и се развива и старее красиво.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
92
92


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.