Обслужване на клиенти: 0700 20 202
  1. Начало
  2. Събития
  3. Виртуална “сляпа” дегустация със сомелиерите на Seewines - специален гост Калин Кюшев
Виртуална “сляпа” дегустация със сомелиерите на Seewines - специален гост Калин Кюшев
09
ЮНИ 2021
18:30 - 18:30
Виртуална “сляпа” дегустация със сомелиерите на Seewines - специален гост Калин Кюшев

Виртуална “сляпа” дегустация със сомелиерите на Seewines - специален гост Калин Кюшев

Към превърналата се вече в традиционна безплатна сляпа дегустация на сомелиерите на Seewines, сряда ще можете да се включите още по-активно! Ако си купите билет за събитиетo, ще получите на посочения от Вас адрес три дегустационни бутилки от 100 мл. от вината, които ще се опитват. Всеки е добре дошъл със или без чаша в ръка пред екрана.

Тип събитие

Онлайн

Адрес

Места

1000

Цена

20.00 лв.

Към екипът ни ще се присъедини нашият приятел, сомелиерът Калин Кюшев. Калин има богат опит и е добре запознат с широка гама вина и производители. Ще разчитаме на неговият усет и знания за да разпознаем трите вина, сряда 09.06. от 18:30 Live във Фейсбук.

Всеки желаещ да е част от това събитие ще може да закупи дегустационен пакет от три бутилки по 100 мл. от вината, които ще разпознаваме в СРЯДА. Те ще бъдат внимателно увити, така че да не можете да видите кои и какви са вината, преди да ги дегустираме. Препоръчваме да не ги отваряте предварително и да ги охладите в хладилник за 30 мин. преди дегустацията. Дегустационният пакет може да поръчате като закупите билет.

Очакваме Ви с нетърпение и СРЯДА 09.06. от 18:30 ч. на живо в страницата ни във Фейсбук, със или без вината пред вас, като ще се радваме да обсъждате, коментирате и да давате своите предположения заедно с нас.

ВАЖНО!
Винолюбителите от страната могат да поръчат своите дегустационни пакети до 12:00ч. ВТОРНИК, в противен случай е възможно поръчките да не стигнат навреме.

Отминало събитие