Обслужване на клиенти: 0700 20 202
  1. Начало
  2. Събития
  3. Виртуална “сляпа” дегустация със сомелиерите на Seewines
Виртуална “сляпа” дегустация със сомелиерите на Seewines
02
ЮНИ 2021
18:30 - 19:30
Виртуална “сляпа” дегустация със сомелиерите на Seewines

Виртуална “сляпа” дегустация със сомелиерите на Seewines

Този път редовната ни сляпа дегустация ще премине под формата на един интересен изпит. Но не за вас, а за двама от нашите сомелиери. Благой Кузмански, който се готви за престижният изпит с най-ниска успеваемост в целият свят – CMS ( Court of Master Sommeliers ) и Асен Милушев, възпитаник на другото популярно течение в светa на виното – WSET ( Wine & Spirit Education Trust ).

Тип събитие

Онлайн

Адрес

Места

1000

Цена

20.00 лв.

Всеки желаещ да е част от това събитие ще може да закупи дегустационен пакет от три бутилки по 100 мл. от вината, които ще разпознаваме в СРЯДА. Те ще бъдат внимателно увити, така че да не можете да видите кои и какви са вината, преди да ги дегустираме. Препоръчваме да не ги отваряте предварително и да ги охладите в хладилник за 30 мин. преди дегустацията. Дегустационният пакет може да поръчате като закупите билет.

Очакваме Ви с нетърпение в СРЯДА 02.06. от 18:30 ч. на живо в страницата ни във Фейсбук, със или без вината пред вас, като ще се радваме да обсъждате, коментирате и да давате своите предположения заедно с нас.

 

ВАЖНО!
Винолюбителите от страната могат да поръчат своите дегустационни пакети до 12:00ч. ВТОРНИК, в противен случай е възможно поръчките да не стигнат навреме.

Отминало събитие