Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Месни деликатеси
  4. Фует каталан с черна бира от монтсени

Фует каталан с черна бира от монтсени

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4936

Най-доброто от двата свята се обединява, за да създаде това уникално парче студено месо: първокласно каталонско фует, смесено с Black Beer DO. Montseny, за да създаде този вкусен фует. Несравним вкус с особен вътрешен тъмен цвят.

Барселона възнаграждава света с този фует, изцяло изработен от най-добрите свински гръб и шкембе, смесено с нарязана свинска мас, сол и смлян черен пипер. Специалното докосване се придава от Black Beer DO. Montseny Mountain, с което получава този мощен вкус. Всички те се пълнят в естествена обвивка и се оставят бавно да се втвърдяват, за да достигнат оптималния си пик на втвърдяване.

Съдържание : Свинско месо 96%, сол, натурален аромат, захароза, подправки; антиоксидант: натриев ацетат, аскорбинова киселина, калциев лактат, лимонена киселина, черен пипер, консерванти: калиев нитрат, натриев нитрит. Без глутен. Да се съхранява: от 0°С до +4°С.

Енергийна стойност за 100 гр - 1728 кДж. / 416 кКал.

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!
 

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Подобни продукти

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю