BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Шато дю Бокастел "Омаж а Жак Перан"
Hommage a Jacques Perrin 2009

Шато дю Бокастел "Омаж а Жак Перан"

Шато дю Бокастел
Hommage a Jacques Perrin е най-доброто вино в портфолиото на Chateau de Beaucastel и е изключително рядко и ултра-премиум вино, което се счита за едно то най-добрите вина в света, често награждавано с най-високите точки от известни критици.
  • 750 мл
  • 2009
950,00 лв.
В наличност

Остават само 5 броя!

Доставка до 2 работни дни.

Доставка до 2 работни дни.

Hommage a Jacques Perrin 2009
Шато дю Бокастел "Омаж а Жак Перан
2009

Chateau De Beaucastel

Château de Beaucastel има 200 хектара лозя, което го прави един от най-големите винени имоти в региона Châteauneuf du Pape. Управлява се от няколко поколения от семейство Perrin. Те притежават впечатляващо портфолио от вина, които представят сложността и разнообразието на тероара в долината на река Рона. Характерно за Beaucastel е, че в купажите си включват всички 13 разрешени за апелацията сорта, като Mourvèdre често стига до една трета от крайния бленд. Друга специфика е спорната винификация "á chaud", която включва бързо нагряване на гроздето, което извлича цвят и аромат и убива бактерии и организми. Вината на Beaucastel отлежават в 500-литрови дъбови съдове, наричани foudre. Бутилират се с леко избистряне и без филтриране. Като прибавите ниските добиви и висококачественото грозде, ще разберете защо Beaucastel е водеща винарна в прочутия Châteauneuf-du-Pape.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.