BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Canon La Gaffeliere Saint Emilion Grand Cru
Gaffeliere Saint Emilion

Canon La Gaffeliere Saint Emilion Grand Cru

Chateau Canon La Gaffeliere
Органично вино отлежавало в нови френски дъбови бъчви. Предлага мощен и атрактивен букет. Структурата е фина, съществува пикантна нотка, а финалът е истинска поезия.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13.5
190,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Gaffeliere Saint Emilion
Canon La Gaffeliere Saint Emilion Grand Cru
2014

Chateau Canon La Gaffeliere

Винарната е Grand Cru Classe, притежава близо 20 ха лозови масиви, които са разположени на юг от град St. Emilion. Собственик е Comte Stephan von Neipperg. Той въвежда органично земеделие и инвестира време и пари в обновяването на шатото. Лозята са засадени с 52% Merlot, 40% Cabernet Franc и 8% Cabernet Sauvignon, върху пясъчно-чакълеста почва с пясъчно-глинен пласт отдолу. Има и стари лози на средна възраст 50 години. В най-добрите си години, виното на Château Canon-la-Gaffelière е богато, копринено и чисто, с потенциял за развитие и стареене.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
92
92


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.