Безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 89 лв.!
Линк Ламбруско Спуманте

Линк Ламбруско Спуманте 2022

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
Арт.№ 4115

Линк е Ламбруско от региона на Емилия-Романя. Той е летният хит на Феро 13 със своята ободряваща свежест и феерия от червени плодове.

Профил

 • Плод
 • Тяло
 • Сухота
 • Свежест
 • Алкохол

Доминиращи аромати

 • Ягода Ягода
 • Ситни червени плодове Ситни червени плодове
 • Цветисти аромати Цветисти аромати

Чаша за консумация

Чаша лале

Температура

Ледено студено Ледено студено

Подходящи храни

 • Десерти Десерти
 • Морски дарове Морски дарове
 • Меки сирена Меки сирена

Зрялост

Готово за консумация

Повече за това вино

Феро 13

Феро 13

Ferro13 е нетипична винарна, дело на съмишленици, събрани от силната си страст към виното и творчеството. Alberto е космополит, винаги усмихнат, винен ентусиаст с мисия да служи на клиентите. Federico, иновативен, упорит и целенасочен, мечтаещ за Совиньон в прозрачна бутилка. Marco - експерт в производството на качествени вина, Gabriele - социален хипстър, за когото виното се пие само в компания и Alberto - енергичен познавач с фино небце и богата винена култура. Всяко вино от Ferro13 си има история и представя хората и красотата на италианското вино от Северна до Южна Италия.

Всички от този производител
Емилия-Романя

Емилия-Романя

Емилия-Романя е регионът, в който се раждат най-добрите италиански продукти и имена. Като се започне от сиренето Пармиджано Реджано и пармската шунка и се стигне до Ферари и Ламборгини... Регионът предлага смесица от природни и културни чудеса: паметници от времето на Ренесанса, обекти на наследството на ЮНЕСКО, крайбрежни ривиери, национални паркове и, разбира се, суперзвездна гастрономия, заедно с великолепни вина. В Емилия-Романя се отглеждат 58 000 хектара лозя, като почти половината от тях са в равнинната част на областта. Произвеждат се не повече от 5 милиона хектолитра вино. Един от най-известните сортове в региона е Ламбруско, което е предимно полу-сухо и пенливо, и се прави главно около Модена. Наименованието Lambrusco се отнася до червените пенливи вина. Най-разпространените клонове са Lambrusco Salamino и Lambrusco Grasparossa. Две трети от лозята се намират в обширната алувиална низина, но най-добрите райони са по хълмовете по южната граница в подножието на Апенините. Районът на Емилия-Романя е известен най-вече с леко пенливи и пенливи вина - фризанте и спуманте, като основно те са червени или розови, направени от различни клонове Ламбруско. Идеята е, че те са предимно млади, правят се за пиене веднага, тоест те са по-масови вина.

Всички вина от този регион

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю