BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Ла Хота Мерло Хоуел Маунтин
Merlot W.S. Keyes

Ла Хота Мерло Хоуел Маунтин

Ла Хота
Мерлото произлиза от два лозови масива - La Jota и The Keyes, намиращи се високо върху платото Howell Mountain, Калифорния. Първото е върху вулканични почви, заобиколено от борови дървета, а гроздето от втория масив придава по-плодовия характер на виното.
  • 750 мл
  • 2010
179,00 лв.
В наличност

Остават само 1 броя!

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Merlot W.S. Keyes
Ла Хота Мерло Хоуел Маунтин
2010

La Jota

Винарна La Jota има дълбоки корени в лозаровинарската история на долината Напа. 1898 година, Frederick Hess, швейцарски емигрант, купува терен на планината Howell, в североизточната част на долината Напа, Калифорния. Основава La Jota върху каменисти, плитки почви, с изобилие от ветрове и мъгли. Hess вярва, че това място е способно да създаде вина с характер и класа, не по-малки от европейските. Само две години по-късно, идва и първото признание. През 1900 година, на изложението в Париж, La Jota получава бронзов медал за своето Bianco. Днес, винарната следва традицията на правене на “планински” Cabernet Sauvignon, Merlot и Cabernet Franc върху парцели на 500-600 метра височина над морето, заобиколени от борови и дъбови гори. Наситени аромати и мускулести танини, се развиват бавно до съвършенство, а хладните ветрове, разликите между дневни и нощни температури, и високата надморска височина поддържат свежестта безупречно балансирана.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.