BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. St. Laurent Rosenberg
St Laurent Rosenberg

St. Laurent Rosenberg

Weingut Pittnauer
Идеята зад това вино е то да бъде дълбоко, енергично и много комплексно - истинско отражение на тероара си. Спонтанна ферментация, отлежаване в бъчви от 500л и никаква филтрация - едно чисто и безкомпромисно вино.
  • 750 мл
  • 2015
74,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

St Laurent Rosenberg
St. Laurent Rosenberg
2015

Weingut Pittnauer

Винарната на Герхард и Бриджит Питнауер се намира в градчето Gols, окръг Neusiedl am See, област Бургенланд, Австрия. Обработват се 18 хектара с 90% червени сортове. Почвите са предимно пясъчно-глинести. През последните 6 години са пресадени 6 хектара, главно със сорта Сен Лорен. Безкомпромисни в качеството, семейство Питнауер си създават лоялна база клиенти - у дома и зад граница, и печелят награди. Техните Пино Ноар и Сен Лорен, които съвсем не са от най-лесните за гледане, се радват на чувствителната ръка на Герхард Питнауер и са сред най-добрите Австрийски вина - ежегодно. От 2006 година винарната е сертифицирана като биопроизводител. Герхард казва: “Обичам вина сведени до есенцията си - и при правенето, и при пиенето.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.