Безплатна доставка над 119лв

Патешка Терина

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4912

Теринът има богат и интензивен, но деликатен кремообразен вкус, с лека пикантност и сладост. Деликатен пастет, свеж, ароматен с нотки на гъши дроб и леки пикантни нюанси. Може да се сервира като самостоятелно ястие като се затопли или в идеално допълнение с пълнозърнест хляб, френска багета или обикновен тост.

Съдържание : Патешко месо, патешки дроб 27%, патешки черен дроб 75%, гъши дроб, вода, сол, арманяк, подправки, захар, антиоксидант, натриев аскорбат, консервант: нариев нитрит, свинско месо, пилешки дроб, ЯЙЧЕН белтък, обезмаслено МЛЯКО, МЛЕЧНИ протеини, аромати. Да се съхранява: от 0°С до +4°С.

Енергийна стойност за 100гр. - 1272 кДж. / 308 кКал.

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

Научи повече за продукта

Labeyrie

Labeyrie

Преди 75 години, воден от убеждението, че удоволствието от споделянето на висококачествени продукти е подправката на живота, Robert Labeyrie дава на най-голям брой хора достъп до изключителни продукти, които преди това са били запазени за малцина. Същото убеждение все още ръководи компанията, но тъй като светът се променя, е нужно колективно да се изправят пред безпрецедентни екологични и социални предизвикателства. Labeyrie имат желание да предефинират тази визия за удоволствие, която са наследили и която ги движи и до днес. И всички заедно споделят една нова отговорна страст към храната.

Всички от този производител

Подобни продукти

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю