BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Tolerance Rose
Tolerance Rose

Tolerance Rose

Champagne Franck Pascal
Основните реколти, от които идват вината за това шампанско са 2009 и 2010. Интересно е, че водещ сорт в купажа е Пино Мюние - 80%. Брането се извършва само на ръка.
  • 750 мл
  • NV
  • Алк. %: 12
135,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Tolerance Rose
Tolerance Rose
NV

Champagne Franck Pascal

Franck решава да експериментира с конвенционални, органични и биодинамични практики едновременно и след като установява, че биодинамичното отглеждане дава отлична минералност на вината, приема изцяло този метод. Само на 4 хектара, имотът е изключително фрагментиран и обхваща 20 парцела в 7 общини. Почвите са предимно глинесто-варовити. В примесите на различните парцели неизменно присъстват парчета кремък (камъкът, с който кроманьонците заточвали остриета). Над 70% от лозята са засадени с Pinot Meunier, 20% с Pinot Noir и останалите с Chardonnay. Част от имота се обработва от кон, защото някои парцели са твърде стръмни, за да използват трактор. Добивите са много ниски, използват се само местни дрожди и не се прибавят сулфити при винификацията. Почти няма да откриете бъчви във винарната - нито за ферментация, нито за отлежаване. Franck смята, че с неговите сравнително богати почви, дървото ще направи виното твърде тежко и земно. Трудно ще намерите по-натурално и естествено вино в цял Champagne от това на Franck Pascal.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино; Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша; виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната); но приемаме много сериозно задачата; Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид; по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка; а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес; бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон; посочен в поръчката Ви.