BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Винен магазин
  3. Brut Noir
Champagne Brut Noir

Brut Noir

Yann Alexandre
Non vintage шампанско, с 35% базово вино. Отлежава 5 години във винарната, преди да бъде представено пред винолюбителите. Преобладаващият сорт е Пино Мьоние, което повлиява на профила на виното. Напитката е с изключителни качества и комплексност.
  • 750 мл
  • NV
  • Алк. %: 12
72,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Champagne Brut Noir
Brut Noir
NV

Yann Alexandre

Семейството на Yann Alexandre е осмо поколение в лозаро-винарския бизнес. Имението се намира в малкото селце Courmas, северна Франция, недалеч от градчето Reims. Техните 6.5 хектара лозя са разпръснати в девет различни общини, на 30 парцела и са засадени с 60% Pinot Meunier, 30% Chardonnay и 10% Pinot Noir. Това разнообразие дава на всяко шампанско собствен стил и характер. Лозята се обработват с уважение към природата в търсене на перфектния баланс между земята, климата, правилните сортове и напрегнатото чакане на най-доброто време за прибиране на отлично узрелите зърна. Резултатът е впечатляващ. Шампанското на Yann Alexandre се отличава с елегантните си аромати и сложните, многопластови вкусове.

Николета Дикова
Какво лято е, ако няма шампанско! Този път искам да ви запозная с Yann Alexander, малка семейна изба vignerons ( френската дума за винар), правещи забележително тероарно шампанско. Този Brut Noir e купаж от 60% Pinot Meunier, 33 % Chardonnay и 7% Pinot Noir и отлежава 5 години sur lie преди да бъде представен. С фин и деликатен цветист аромат с акценти на жасмин и липа и характерните за Шампан нотки на тебешир и топъл хляб е чиста проба удовоствие.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.