Безплатна доставка над 119лв
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Месни деликатеси
  4. Чоризо дел пуебло дулсе

Чоризо дел пуебло дулсе

Изчерпана наличност
За този продукт не е активна отстъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4932

Вкусно, ароматно, силно червено и 100% натурално: това първокласно Чоризо де пуебло определено ще зарадва всеки любител на испанските колбаси. Този класически продукт на нашата гастрономия е направен от подбрани парчета месо и най-добрата свинска мазнина, за да гарантира най-доброто качество и уникален вкус.

Произведено в село Арбизу, с традиции на предците в приготвянето на студени меса, това чоризо де пуебло е част от нашия произход и голямото ни гастрономическо наследство. Смесени с червен пипер, чесън и сол; фино смляно и отлежало един месец, придавайки перфектния вкус и аромат. За любителите на пикантното изберете „Чоризо де пуебло пикантно“ за приятен пикантен финален щрих. Без добавки или консерванти.

Съдържание: Свинско месо, пикантен червен пипер, сол, чесън и естествени аромати. Не съдържа глутен. Да се съхранява: от 0˚С до +5˚С.

Енергийна стойност за 100 гр.-  1447 кДж. / 349 кКал.
 

Този продукт е от секция охладени! Тези артикули се влияят от резки температурни промени! При поръчки с куриерска фирма, Сийуайнс не носи отговорност за търговския вид на продукта. Можем да го гарантираме при доставка с наш куриер само в рамките на гр. София!

 

 

Научи повече за продукта

Olmeda Origenes

Olmeda Origenes

Ето как описва историята на Olmeda Origenes неговия директор и основател Хесус Пелаес : "Баща ми се наслаждаваше на живота си в къщата си в Олмеда де лас Фуентес, с приятелите си. Той обичаше добрата храна и страхотните вина, които удължаваха времето, прекарано на масата с оживени дискусии. Той мечтаеше да напусне големия град и да преоткрие простите неща, да се върне към изгубените традиции и да се наслади на автентичните продукти на земята. С носталгия си спомняше детството си, дълбоките миризми и фините вкусове, които витаеха в кухните на неговото детство. Това е Olmeda Origenes: търсенето на най-добрите продукти, избрани от провинциална Испания. Почит към един град, който символизира богатството на традиционната испанска кухня. Доброто готвене е просто и това е, което търсим: Произход на град, който не трябва да харчи твърде много, за да яде най-доброто от земята. Баща ми казваше, че трябва да търсиш душата в произхода. Баща ми беше прав!"

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю