BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шардоне "Катринс", Санта Мария
Katherine's Chardonnay

Шардоне "Катринс", Санта Мария

Камбрия Естейт
Гроздето произлиза от хладните хребети на Санта Мария, по крайбрежието на Пасифика, северно от Лос Анджелис. По време на винификацията виното отлежава във френски дъбови бъчви в продължение на 6 месеца.
  • 750 мл
  • 2015
42,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Katherine's Chardonnay
Шардоне "Катринс", Санта Мария
2015

Cambria Estate vineyards & Winery

Cambria е разположена на терасата Santa Maria Bench в едноименната долина в Калифорния, по протежение на река Sisquoc. Това е едно величествено земно формирование, което наподобява формата на пейка. За облегалка служи планинската верига Tepusquet - топографска рядкост с драматичен ефект както върху климата и - разбира се - върху стила на произвежданите тук вина. Без да има какво да спира океанските ветрове, те диктуват ритъма на сезоните и даряват на това прохладно място един от най-дългите лозарски сезони в света. Cambria има 650 хектара, с 14 различни типа почви, обособени в четири отделни парцела. Всяко отделно лозе е разделено на десетки по-малки блокове, основани на геология и топография. Акцентът е Pinot Noir и Chardonnay, но се правят още и Syrah, Pinot Gris, и Viognier. Това са вина с изключителен характер и пътуването Ви в Новия свят на виното, ще спечели много, ако се отбиете и разходите в долината Santa Maria с вината на Cambria.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.