BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Шато Кос д'Естурнел, Сент-Естеф, Бордо
Cos D Estournel 2010

Шато Кос д'Естурнел, Сент-Естеф, Бордо

Шато Кос д'Естурнел
Това е една впечатляваща реколта, пленяваща със своята свежест и многослойност във вкус и аромат. Вино с апелация Saint-Estephe, оценено с рядко получаваните 95 точки. Разкрива невероятен плодов букет.
  • 750 мл
  • 2010
  • Алк. %: 14.5
699,00 лв.
В наличност
Доставка до 2 работни дни.

Доставка до 2 работни дни.

Cos D Estournel 2010
Шато Кос д'Естурнел, Сент-Естеф, Борд
2010

Chateau Cos d'Estournel

Chateau Cos d’Estournel е сред елитната гилдия на производителите в Медок. Вината им са богати, чувствени, рафинирани, елегантни и стареят прекрасно. Избите са уникални, както за Бордо, така и за света. Те оперират изцяло на принципа на гравитацията, което прави процеса нежен и внимателен към зърната. Това подобрява чистотата на виното и му позволява да разкрие специалния си тероар. Cos, в превод от старогасконски, означава хълм от дребен чакъл, който е често срещан в района. Тук обаче тя е със значително повече чакъл отколкото глина в сравнение с всички съседни лозови масиви. Накрая, но не на последно място, архитектурата на Chateau Cos d’Estournel е точно толкова впечатляваща, колкото и неговите вина. Пътуванията до Индия инспирират Louis Gaspard d’Estournel за уникалния дизайн. Той основава имението през 1811 и му дава своето име, което то носи и до днес.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
95
95


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.