BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. La Riserva Spumante Brut DOC
Riserva Spumante Brut

La Riserva Spumante Brut DOC

Cantina Paltrinieri
Лозовият масив се намира в местност наречена Cristo di Sorbara и е с площ 15 ха. Сорбара е тясна ивица между две реки Secchia и Panaro, където почвата е най-подходяща за отглеждане на Ламбруско/Сорбара/. Пенливото вино е получено по метода Charmat.
  • 750 мл
  • 2015
  • Алк. %: 11.5
38,90 лв.
В наличност
Безплатна оставка до 2 работни дни.

Безплатна оставка до 2 работни дни.

Riserva Spumante Brut
La Riserva Spumante Brut DOC
2015

Cantina Paltrinieri

Cantina Paltrinieri е семейна винарна, намираща се в сърцето на Сорбара, в центъра на плодородната провинция Модена. Alberto Paltrinieri е винар трето поколение и заедно с жена си лично участва във всички етапи на производството. Неговият начин на правене на вино е насочен към изява на земята, на която е засадено гроздето. Този район е неразривно свързан с един сорт: Lambrusco di Sorbara, избрал през вековете типичната му песъчлива почва, която придава на вината сухота, свежест и добра минералност, вина със собствен изискан стил, и потенциал за развитие.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.