Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Гурме
  3. Паста
  4. Фетучини с трюфел Filotea
Фетучини с трюфел Filotea

Фетучини с трюфел Filotea

В наличност - доставка до 24 часа в работни дни за гр. София, а за страната - според графика на куриера.
За този продукт не е активна отспъпка за лоялна програма.
Арт.№ 4887

Скъпоценна грудка с неповторим аромат, трюфелът е ценена и търсена храна. С него занаятчийската фирма “Филотеа” създава Фетучини, в който съчетава качеството на яйчената паста с този на черните трюфели. Подбрани са най-добрите италиански суровини, смес от твърд пшеничен грис, брашно от мека пшеница и пресни яйца от свободно отглеждани кокошки. Фетучините с трюфел са изтеглени на бронз и се сушат при ниска температура най-малко 24 часа. Майсторството на обработката прави тази паста много смилаема, перфектна за дегустация с екстра върджин зехтин и настъргано пармиджано Реджано. Подходящ е и за рагу с гъби.

Съдържание : Грис от твърда пшеница, пресни яйца (27%), меко пшенично брашно, трюфел(2%), аромати. Съдържа алергени: ЯЙЦА, ГЛУТЕН. Може да съдържа следи от миди и соя. Да се съхранява: +4˚С. Опаковка от 250 гр., подходяща за 4 порции. Време на варене: 3 минути.

Енергийна стойност за 100гр. - 1584 кДж. / 374 кКал.

Научи повече за продукта

Filotea

Filotea

Филотеа се намира в региона Марке в източна Италия, между Апенините и Адриатическо море. Те са малка компания, посветена на опазването на историята на Marche и майсторството в производството на паста. В допълнение към производството на тестени изделия за продажба по целия свят, те управляват и Filotea Pasta Experience Store в Анкона, Италия. Това е място за провеждане на събития, уроци по готвене, семинари и други, които се подкрепят отчасти от местния регион, за да подпомогнат образованието и опазването на историята и културата на Марке. Filotea е посветена на традиционните рецепти и методи за тяхната паста – използвайки най-качественото брашно от грис от твърда пшеница и пресни яйца от фермата. Те използват бронзови матрици за рязане на пастата, ръчна обработка и дълго време за сушене за страхотна текстура и вкус. Обичаме Filotea не само заради отдадеността им на качествен хранителен продукт, но и заради креативното им опаковане. Те непрекъснато се развиват, очакват модата и се стремят пакетите им да бъдат забелязани. Те вярват в изкуството и дизайна, както и в това, че италианската креативност успява да направи страхотни неща.

Всички от този производител

Мнения на клиенти

Все още няма ревюта на този продукт

Напишете първото ревю