1. Начало
  2. Блог
  3. Новини
  4. По-бързият и лесен начин за покупка на вино онлайн

По-бързият и лесен начин за покупка на вино онлайн

19.07.2021
Автор: SeeWines

По-бързият и лесен начин за покупка на вино онлайн

Нашата богата селекция на вина от подбрани реколти и отлични производители от цял свят е нещо, с което се гордеем и искаме да споделим с вас. Ето защо търсим начини да улесним вашия достъп до над 2,000 етика, които да разгледате и поръчате от удобството на вашия дом, офис или в движение.

Стартираме този сезон с ново партньорство, което ви предоставя бърз, сигурен и удобен начин да закупите продукти от непрестанно увеличаващото ни се портфолио. 

Представяме ви новата услуга за дигитално разплащане на сайта ни

Settle e алтернативен начин за плащане, който ви спестява въвеждането на картови данни и ви позволява да се разплатите за секунди, само с едно плъзване на екрана.

Settle е норвежкият пионер в дигиталните разплащания, с повече от 10 годишна история. На българския пазар е от март месец и вече има растяща мрежа от потребители и търговци, към които можете да се разплащате от разстояние или на място, единствено през приложението и телефона си. Няма месечни такси или такси при заплащане и прехвърляне на пари към ваш IBAN. И най-хубавото е, че всичко е изключително сигурно и отнема по-малко от минута за да се регистрирате.

Как работи?

  1. Свалете приложението от Google play & Apple store
  2. Въведете име и телефонният си номер
  3. Създайте PIN
  4. Готово! Вече имате профил.

Преди да пристъпите към поръчка на нашият сайт има само още 2 кратки стъпки, които трябва да направите:

  1. Добавете кредитната или дебитната си карта като сканирате пластиката и преминете успешно през 3Д верификацията от вашата банка (отнема по-малко от минута)

За разлика от други дигитални портфейли, Settle не изисква да направите top-up на акаунта си, а единствено да прикачите банковата си карта, с която по принцип се разплащате. За покупки на стойност над 60 лева е необходимо да верифицирате профила си, което също отнема само няколко секунди.

На сайта ни се разплащате както с всеки друг метод: избирате желания от вас артикул, преминавате към плащане на поръчката и избирате Settle - това генерира QR код, който сканирате с приложението. Само с едно плъзване на екрана, покупката е осъществена.

Така никога повече няма да ви се налага да въвеждате вашите картови данни, когато правите покупки на нашия сайт. Надеждно, лесно и удобно.

Как да спечелите 1 от 10 Mystery Box – винен абонамент ?

За да участвате за една от десетте награди на Settle и Seewines, е необходимо единствено да заплатите следващата си покупка при нас чрез Settle. Десет от вас, които го направят ще получат подарък Mystery Box със специално селектирани от нашите сомелиери вина.

Общи условия на кампания: https://bit.ly/3yg4tml