Безплатна доставка над 119 лв.
  1. Начало
  2. Блог
  3. Новини
  4. По-бързият и лесен начин за покупка на вино онлайн

По-бързият и лесен начин за покупка на вино онлайн

19.07.2021
Автор: Seewines Admin

Нашата богата селекция на вина от подбрани реколти и отлични производители от цял свят е нещо, с което се гордеем и искаме да споделим с вас. Ето защо търсим начини да улесним вашия достъп до над 2,000 етика, които да разгледате и поръчате от удобството на вашия дом, офис или в движение.

Settle e алтернативен начин за плащане, който ви спестява въвеждането на картови данни и ви позволява да се разплатите за секунди, само с едно плъзване на екрана.

Settle е норвежкият пионер в дигиталните разплащания, с повече от 10 годишна история. На българския пазар е от март месец и вече има растяща мрежа от потребители и търговци, към които можете да се разплащате от разстояние или на място, единствено през приложението и телефона си. Няма месечни такси или такси при заплащане и прехвърляне на пари към ваш IBAN. И най-хубавото е, че всичко е изключително сигурно и отнема по-малко от минута за да се регистрирате.

От 01.11 до 31.12 може да се възползвате от 10% допълнителна отстъпка при плащане през Settle:

  • важи за единични вина и пакетни оферти с намалени цени
  • не може да се комбинира с промо код
  • не може да се комбинира с тематчини кампании като "12 бутилки вино за 150лв."

Как работи?

  1. Свалете приложението от Google play & Apple store
  2. Въведете име и телефонният си номер
  3. Създайте PIN
  4. Готово! Вече имате профил.

Преди да пристъпите към поръчка на нашият сайт има само още 2 кратки стъпки, които трябва да направите:

  1. Добавете кредитната или дебитната си карта като сканирате пластиката и преминете успешно през 3Д верификацията от вашата банка (отнема по-малко от минута)

За разлика от други дигитални портфейли, Settle не изисква да направите top-up на акаунта си, а единствено да прикачите банковата си карта, с която по принцип се разплащате. За покупки на стойност над 60 лева е необходимо да верифицирате профила си, което също отнема само няколко секунди.

На сайта ни се разплащате както с всеки друг метод: избирате желания от вас артикул, преминавате към плащане на поръчката и избирате Settle - това генерира QR код, който сканирате с приложението. Само с едно плъзване на екрана, покупката е осъществена.

Така никога повече няма да ви се налага да въвеждате вашите картови данни, когато правите покупки на нашия сайт. Надеждно, лесно и удобно.