BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. OS Caniveis
OS Caniveis

OS Caniveis

Macanita Vinhos
Виното е купаж между повече от 17 традиционни португалски сортове грозде, което се бере на ръчно. Около 1/4 от него отлежава в нови дъбови бъчви за 10 месеца. Изключително комплексен характер, съчетал в себе си най-доброто от сортовете.
  • 750 мл
  • 2016
48,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

OS Caniveis
OS Caniveis
2016

Macanita Vinhos

Macanita Vinhos стартира през 2011 година, като проект-мечта на един брат и една сестра за правене на вино - “на четири ръце”. Joana и António, вече изградени енолози и производители, се събират, за да извадят от Дуро, регион, отдавна прочут с високото си качество, вина, които изненадват, очароват и привличат, подписани красиво с имената им. Лозята са разпръснати в три подрайона на Дуро: Baixo Corgo, засадена с Malvasia Fina, Viosinho и Gouveio, Douro Superior с Códega do Larinhoи и за червени сортове, Cima Corgo, където ще откриете лози Touriga Nacional на повече от 80 години. Един съвет: Не пропускайте да проверявате селекцията на тази винарна редовно. Предстоят още интересни вина от там, а трябва и да се запознаете с наличните. А ние ще ви информираме редовно за всичко ново от брат и сестра Maçanita.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.