BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Pauillac Private Selection
Pauillac Private Selection

Pauillac Private Selection

Schroder & Schyler
Лозовите масиви, от които е произведено това вино се намират в близост до р. Жирон. Характеристиките на сортовете преминават и във виното, като го даряват с изразителен нос и богат вкус.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13
47,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pauillac Private Selection
Pauillac Private Selection
2014

Schroder & Schyler

Schroder & Schyler са негосианти (търговци) на вино от 1739 и са най-старата семейна компания в Бордо. Според системата на негосиантите те изкупуват, отлежават, бутилират и продават вино от подбрани райони и винарни. Тази система датира от времето, когато собствеността на лозята е била в ръцете на кралското обкръжение и аристокрацията, затова и тази работа се е смятала за недостойна за тяхното ниво. Schroder & Schyler е от последните големи търговски къщи в Бордо, която е запазила семейно управление - вече осем поколения. Продажбата на Grand Cru вина представлява половината от дейността на компанията, а другата половина се реализира чрез ексклузивни договори за дистрибуция с внимателно селектирани винарни от региона.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.