BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Пино Ноар Уиламет Вали
Pinot Noir Willamette

Пино Ноар Уиламет Вали

Сидури Уайнс
Създадено от 13 различни парцела, ферментирали отделно, а след това купажирани, за да се получи един невероятен Пино Ноар. Краят на 2013-та е дъждовен, което намалява концентрацията на плода и придава на виното елегантност.
  • 750 мл
  • 2013
57,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pinot Noir Willamette
Пино Ноар Уиламет Вали
2013

Siduri Wines

През последните две десетилетия Сидури се утвърди като един от най-важните американски производители на Пино Ноар. Винарната е основана от Адам Лий и Диана Нови, любители на виното от Тексас, които се преместват в окръг Колумбия, за да преследват мечтата си. Двамата прекарват няколко години в малки семейни винарни, преди да пуснат Siduri през 1994 г. Гроздето идва от 20 парцела, които се простират от Санта Барбара до долината Willamette в Орегон. Адам и Диана работят в тясно сътрудничество със собствениците на лозята, за да установят лозарски практики, които отговарят на високите им изисквания. Купуват гроздето на площ земя, а не на тон, за да поощрят ниски добиви, което води до по-голяма концентрация и сложност на вината. Всеки масив с Пино Ноар се винифицира и съхранява отделно със специално подбрани дрожди и бъчви. Виното се смесва лично от семейството и се бутилира нефилтрирано, запазвайки отличителния характер на отделните масиви.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.