BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Feytit Clinet Pomerol
Feytit Clinet Pomerol

Feytit Clinet Pomerol

Chateau Feytit Clinet
Това е едно от най-добрите и любими Pomerol вина на консуматорите за 2014. Съкровище в бутилка, което всеки ценител трябва да опита.
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13.5
169,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Feytit Clinet Pomerol
Feytit Clinet Pomerol
2014

Chateau Feytit Clinet

Feytit Clinet е малка винарна разположена в Pomerol до Latour à Pomerol и L'Eglise Clinet. Jeremy Chasseuil, който е завършил енология в Bordeaux се грижи за всичко, от лозето, до бутилирането и е част от екипа от 2000 година насам. Той премахва всякаква машинна работа в лозето и предприема много по-взискателна селекция, което намалява добива чувствително. Всеки парцел се бере отделно - според зрелостта и сорта. Удължава ферментацията за по-богато и плътно вино и постепенно достига до отлежаване в 100% нов дъб. Почвата е богата на глина, което прави Merlot предпочитаният сорт пред Cabernet и Jeremy прекрасно се възползва, за да създаде сочни и изпълнени с чар и индивидуалност вина.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
90
90


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.