BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Pape Clément Grand Cru Classé de Graves
Pape Clement Rouge

Pape Clément Grand Cru Classé de Graves

Chateau Pape Clement
Високо оценявано вино в редица винени конкурси. Изтънчена напитка, в която ароматите, произлизащи от контакта с дъбовите бъчви, са превъзходно интегрирани. Киселинността е приятна и много добре следва линията за развитие на вкуса. Decanter World Wine Awards, 2016: Злато
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13.5
210,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pape Clement Rouge
Pape Clément Grand Cru Classé de Graves
2014

Chateau Pape Clement

Бернар Магре разполага с винарски имения в различни престижни апелации на Бордо: Château Pape Clément в Graves, Château La Tour Carnet в Haut-Médoc, Château Fombrauge в St Emilion и Clos Haut-Peyraguey в Sauternes. Собственикът Бернар Магре е френски винен магнат, който има и голям брой други имоти за производство на вино в други френски лозаро-винарски райони и други държави, включително Испания, Португалия, Чили, Аржентина, Япония, Мароко и Калифорния. От 20 години винарната работи с Мишел Ролан - наричан "кралят на купажите". Бернар Магре разполага с над 35 имения за вино и има за цел да поставя подписа си на най-восококачествените вина в света.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
93 Да
Decanter World Wine Awards, 2016: Злато
93


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.