BG

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Няма добавени продукти.

  1. Начало
  2. Вино
  3. Шато Пап Клеман Гран Крю Класе де Грав, Бордо
Pape Clement Rouge

Шато Пап Клеман Гран Крю Класе де Грав, Бордо

Шато Пап Клеман
Високо оценявано вино в редица винени конкурси. Изтънчена напитка, в която ароматите, произлизащи от контакта с дъбовите бъчви, са превъзходно интегрирани. Киселинността е приятна и много добре следва линията за развитие на вкуса. Decanter World Wine Awards, 2016: Злато
  • 750 мл
  • 2014
  • Алк. %: 13.5
210,00 лв.
В наличност
Безплатна доставка до 1 работен ден.

Безплатна доставка до 1 работен ден.

Pape Clement Rouge
Шато Пап Клеман Гран Крю Класе де Гр
2014

Chateau Pape Clement

Бернар Магре разполага с винарски имения в различни престижни апелации на Бордо: Château Pape Clément в Graves, Château La Tour Carnet в Haut-Médoc, Château Fombrauge в St Emilion и Clos Haut-Peyraguey в Sauternes. Собственикът Бернар Магре е френски винен магнат, който има и голям брой други имоти за производство на вино в други френски лозаро-винарски райони и други държави, включително Испания, Португалия, Чили, Аржентина, Япония, Мароко и Калифорния. От 20 години винарната работи с Мишел Ролан - наричан "кралят на купажите". Бернар Магре разполага с над 35 имения за вино и има за цел да поставя подписа си на най-восококачествените вина в света.

Как ще гласувате за този продукт?

Цена - Качество
93 Да
Decanter World Wine Awards, 2016: Злато
93


       

Вашето Вино, Опаковано и Доставено.

От лозето до Вашата чаша, виното изминава дълъг път. На всяка стъпка то е обградено от много грижи и внимание. Ние сме малка част от този път (последната), но приемаме много сериозно задачата, Вашето вино да достигне до Вас в най-добрия вид, по най-удобния и сигурен начин.

За Ваше спокойствие пратката пътува в сигурна опаковка, а при нужда и със застраховка. Ще я доставим на място до посочен от Вас адрес, бързо и сигурно - а в рамките на град София понякога и за часове.

За Ваше удобство ще се постараем да спазим пожелания часови диапазон, посочен в поръчката Ви.